ΕΛΛΑΔΑ
Menu

Fair Play Menarini International


Τα  Βραβεία Fair Play Menarini International διοργανώθηκαν πρώτη φορά το 1997 και τα τελευταία 25 χρόνια συνεχίζουν να αναδεικνύουν την καλύτερη πλευρά των αθλημάτων - αυτή του "ευ αγωνίζεσθαι", του σεβασμού στον εαυτό σου και στον αντίπαλο, της μη βίας και της μη διάκρισης.

Πριν απο ένα τέταρτο του αιώνα, τα Βραβεία έθεσαν ως στόχο να συνειδητοποιήσουν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες τη σημασία του να γίνεις πρωταθλητής δίκαια, βασιζόμενος στις δικές σου δυνάμεις, υιοθετώντας την αίσθηση της θυσίας και σεβόμενος τους κανόνες.

αξιεσ

Ο Όμιλος Menarini, βρίσκοντας τις δικές του αξίες να αντικατοπτρίζονται σε αυτή την αποστολή, αποφάσισε πριν από σχεδόν μια δεκαετία να συνδέσει το όνομά του με τα Βραβεία με σκοπό να αναδείξει τις αρχές και την ηθική συμπεριφορά που βρίσκονται στον πυρήνα του ευ αγωνίζεσθαι, σε κάθε πτυχή της ζωής, συμπεριλαμβανομένου του χώρου εργασίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο επίσημο website

ακολουθηστε μασ στα Social Media


   

ΕΠΙΣΗΜΑ HASHTAGS
#FairPlayMenarini #FairPlayMenariniXXVII #PremioFairPlayMenarini #FairPlayMenariniAward

ΑΡΧΕΙΟ

Μεταβείτε στο εταιρικό αρχείο

ΟΙ "ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ"

Οι "Πρεσβευτές" του Fair Play, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, είναι αδιαμφισβήτητοι πρωταθλητές του αθλητισμού και του θεμιτού ανταγωνισμού και περιλαμβάνουν ονόματα όπως Zico, Valentina Vezzali, Batistuta, Fisichella, Bergomi, Innerhofer, Carolina Kostner, Klammer, George Weah, Carlton Meyers, Michael Schumacher, Isinbaeva, Eriksson, Danilovic, Franco Lauro, τα αδέλφια Abbagnale, Kukoc, Inzaghi, Giusy Versace, Castrogiovanni, για να αναφέρουμε μερικούς.

Αλλά  όσοι ανεβαίνουν στη σκηνή στην τελετή απονομής των βραβείων Fair Play Menarini δεν είναι μόνο οι μεγάλοι πρωταθλητές που όλοι γνωρίζουν, αλλά και πολλοί άλλοι αθλητές και αθλήτριες που, ακόμα κι αν η ορθότητα και το δίκαιο παιχνίδι τους μπορεί να μην έχουν μπει τόσο στο προσκήνιο, είναι εξίσου σημαντικοί.

Στην πραγματικότητα, τα Βραβεία Fair Play Menarini αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν μαθητές που διαπρέπουν όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στις σπουδές τους. Αθλητές και αθλήτριες που, ωστόσο, έχουν γίνει παράδειγμα για άλλους απλώνοντας το χέρι τους στον αντίπαλό τους και βοηθώντας τους να σηκωθούν σε μια δυσμενή στιγμή. Και αθλητικοί δημοσιογράφοι που, με επαγγελματισμό και σεβασμό, απεικόνισαν με λόγια όχι μόνο αυτούς τους αγώνες που έχουν κερδίθει, αλλά και αυτούς που έχουν χαθεί, προκαλώντας συναισθήματα και αποκαλύπτοντας την πιο αξιοθαύμαστη πλευρά του αθλητισμού – όπως ακριβώς κάνουν τα Βραβεία  Fair Play Menarini.

Οι Αξίες μας

4 αξίες, που έχουν δώσει ζωή στη Menarini και έχουν διαμορφώσει την ιστορία της

μάθετε περισσότερα »