ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗ

Καθημερινά εφαρμόζουμε στην πράξη τις αξίες μας. 10 αξίες, οι οποίες δημιούργησαν τη Menarini και διαμόρφωσαν την ιστορία της.
Όλοι εμείς αποτελούμε μέρος αυτών των αξιών και τις θέτουμε σε πράξη εφαρμόζοντας συνεχώς αυτές τις αξίες στις καθημερινές μας πρακτικές.
Οι άνθρωποι είναι στην καρδιά των αξιών της Menarini.

Ανακαλύψτε όλες τις πρωτοβουλίες της Menarini.Για να κάνετε είσοδο στην καρδιά των αξιών μας, επιλέξτε την αξία και διαβάστε τα άρθρα.
Επικέντρωση στο άτομο Αφοσίωση και Δέσμευση Αριστεία Ήθος και διαφάνεια Εστίαση στον ασθενή Καινοτομία Πολυπολιτισμική ταυτότητα Υπευθυνότητα Αλληλεγγύη Περιβαλλοντική προστασία
ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ
Το πάθος, η θέληση και το μοίρασμα αποτελούν μέρος του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την εργασία μας. Η αφοσίωση είναι στο DNA της εταιρείας μας.
ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ
Οι άνθρωποι είναι το πολυτιμότερο αγαθό μας. Μαζί έχουμε χτίσει την ταυτότητά μας και μαζί θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε το μέλλον μας.
ΑΡΙΣΤΕΙΑ
Στην καθημερινή μας εργασία, ο στόχος μας είναι όχι μόνο να φτάσουμε τα όριά μας αλλά και να τα υπερβούμε, για να συνεχίσουμε να θέτουμε ακόμα ψηλότερα τον πήχυ, έτσι ώστε να αυξήσουμε προοδευτικά την αξία αυτού που κάνουμε.
ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Υιοθετούμε τους υψηλότερους κανόνες δεοντολογίας σε όλες τις διαδικασίες της εργασίας μας. Εργαζόμαστε με τη δέσμευση να ενισχύσουμε και να ευνοήσουμε την ηθικά σωστή συμπεριφορά.
ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ
Η φύση της ταυτότητάς μας καθορίζεται από την εστίασή μας στον ασθενή. Όλες οι δράσεις μας εμπνέονται από αυτή τη βασική αξία.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Η δημιουργικότητα, το πνεύμα πρωτοβουλίας και το κουράγιο για αλλαγή είναι οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από τις επιλογές μας. Η καινοτομία αποτελεί το κλειδί κάθε επιτυχίας.
ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Σήμερα είμαστε μια "πολυεθνική οικογένεια". Φανταστήκαμε το πώς θα γινόμασταν χιλιάδες και πώς θα μιλούσαμε πολλές διαφορετικές γλώσσες.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
Εκτιμούμε ιδιαίτερα την αίσθηση υπευθυνότητας που έχει ο καθένας μας, διότι ο καθένας από εμάς αντιπροσωπεύει τη Menarini.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Παρέχουμε υποστήριξη σε όσους είναι λιγότερο ευνοημένοι και χρήζουν συνδρομής. Αυτή είναι μία από τις δεσμεύσεις μας.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Ενισχύουμε και αναπτύσσουμε μεμονωμένα και συλλογικά τη συνειδητοποίηση της ανάγκης για διαφύλαξη του κόσμου που μας περιβάλλει.

Οι Αξίες μας

10 θεμελιώδεις αξίες που επηρέασαν την εξέλιξη του Ομίλου μας

μάθετε περισσότερα »