ΕΛΛΑΔΑ
Menu

CoronaMelt Var

 

Το CoronaMeltVAR είναι ένα νέο κίτ ανίχνευσης Real Time PCR για τον ιό SARS-CoV-2, σχεδιασμένο για ανίχνευση υψηλής ευαισθησίας του ιικού RNA σε δείγματα που προέρχονται από ρινοφαρυγγικά και στοματοφαρυγγικά επιχρίσματα καθώς και σάλιο, επιτρέποντας την ταυτόχρονη διάκριση της παρουσίας Α, Β και Γ παραλλαγής. Η εξέταση βασίζεται σε ενίσχυση Real Time PCR  ακολουθούμενη από ανάλυση καμπύλης τήξης για επιβεβαίωση της ταυτότητας του ενισχυμένου προϊόντος.

Το CoronaMeltVAR είναι συμβατό με τους πιο διαδεδομένους αναλυτές Real Time PCR με δυνατότητα ανάλυσης καμπύλης τήξης και με μεθόδους εξαγωγής μαγνητικού σφαιριδίου ή στήλης RNA.

Η εξέταση περιλαμβάνει δύο ενισχυτές σχεδιασμένους σε στόχους SARS-CoV-2 που βρίσκονται στο γονίδιο ORF1ab για την αδιάκριτη ανίχνευση όλων των γνωστών παραλλαγών και δύο ακόμα ενισχυτές σχεδιασμένους για την ανίχνευση της απάλειψης Δ 69/70 για τη διάκριση της παραλλαγής Α ή της μετάλλαξης E484K για τη διάκριση της παραλλαγής Β και Γ. Ξεχωριστή εξέταση στοχεύει στο ανθρώπινο αντίγραφο GAPDH, που χρησιμοποιείται ως ενδογενής έλεγχος.

 

φυλλαδιο διαθεσιμο εδω:

Download_PDF

Οι Αξίες μας

10 θεμελιώδεις αξίες που επηρέασαν την εξέλιξη του Ομίλου μας

μάθετε περισσότερα »