ΕΛΛΑΔΑ

GlucoMen® Day CGM

Το GlucoMen Day® CGM είναι ένα σύστημα συνεχούς υποδόριας καταγραφής γλυκόζης σε πραγματικό χρόνο. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία του αισθητήρα GlucoMen Day® CGM, το μικροσκοπικό ινίδιο του αισθητήρα εισάγεται στο δέρμα χωρίς βελόνα οδηγό, με αποτέλεσμα να περιορίζεται ο κίνδυνος πόνου και αιμορραγίας κατά την εισαγωγή.
Ο ηλεκτροχημικός ενζυματικός αισθητήρας μετράει το επίπεδο γλυκόζης στο διάμεσο υγρό για 14 ημέρες, ενώ τα δεδομένα αποθηκεύονται στον πομπό και αποστέλλονται μέσω Bluetooth στην ειδική εφαρμογή, η οποία εμφανίζει μια νέα τιμή γλυκόζης ανά λεπτό.

Μέρη συστήματος

η εφαρμογή glucomen® day

η ειδική εφαρμογή glucomen day® cgm (για smartphone android και ios) εμφανίζει την τελευταία τιμή γλυκόζης (νέα τιμή ανά λεπτό), το βέλος τάσης και το γράφημα γλυκόζης. η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να ορίζει και να εξατομικεύει συναγερμούς για υψηλά/χαμηλά επίπεδα γλυκόζης, ραγδαία μεταβολή της γλυκόζης, καθώς και προγνωστικούς συναγερμούς. τα δεδομένα μπορούν να αποθηκεύονται σε πραγματικό χρόνο σε πιστοποιημένο cloud και να κοινοποιούνται από απόσταση σε έναν επαγγελματία της υγείας ή φροντιστή.

η ανάλυση των δεδομένων περιλαμβάνει χρόνο εντός στόχου (tir), μέσο όρο (average), τ.α. (sd), σ.μ.% (cv%) και agp, και μπορείτε να τη βλέπετε απευθείας στην εφαρμογή ή στο διαδικτυακό λογισμικό glucolog.

φιλικό προς το περιβάλλον

στη διάρκεια 5ετούς συνεχούς χρήσης, το σύστημα glucomen® day cgm χρησιμοποιεί μόνο 2 μπαταρίες λιθίου και περίπου 3 κιλά πλαστικού, ενώ ανταγωνιστικά προϊόντα μπορεί να παράγουν έως 120 μπαταρίες λιθίου και περίπου 18 κιλά πλαστικού ως απορρίμματα.

 

Οι Αξίες μας

10 θεμελιώδεις αξίες που επηρέασαν την εξέλιξη του Ομίλου μας

μάθετε περισσότερα »